Не разбирам самочувствието на шефа на БНР. Това написа кандидатът за

...
Не разбирам самочувствието на шефа на БНР. Това написа кандидатът за
Коментари Харесай

Манолова погна шефа на БНР

Не разбирам самочувствието на шефа на БНР. Това написа претендентът за кмет на София Мая Манолова във Фейсбук във връзка отвореното писмо на генералния шеф на БНР, в което Костов декларира, че е изцяло уверен в правотата си.



 

„ Не разбирам самочувствието на човек, който смята, че мненията за рецесията в БНР засягат личната му персона и опит. Недопустимо е да се мълчи по въпроса кой е оказал напън, защо е спрял обект на националната сигурност и по какъв начин ще подсигурява свободата на словото! Чакаме тези отговори от господин Костов. Но вместо тях има закани за съд. Тежестта на поста не е мълчанието на настойниците, а силата на съвестта и отговорността към жителите ”, декларира Манолова.

В писмото си Светослав Костов отбелязва още, че няма да разреши 20-годишната му кариера в медиите да бъде опетнена от група хора и няколко медии. „ Наясно съм, че всяко предпочитание за смяна на статуквото ще среща мощна опозиция. Абсолютно съм уверен в правотата си. Не сме отстъпили от волята си за промени, тъй като от дълго време има потребност от тях “, се показва още в позицията на Костов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР